Marsh BasicsMarsh Basics

Customer Service

Makkelijk en snel bestellen voor retailers

Om bij Marsh Basics te kunnen bestellen, dient u geregistreerd te zijn. Alleen retailers die al klant zijn bij Marsh Basics kunnen zich laten registreren. Indien u interesse heeft in een samenwerking met het merk Marsh Basics, neemt u dan contact op via:

Tel. +31(0)88 000 1560
E-mail: info@cbcompanybv.nl

Marsh Basics is een business merk en wij verkopen op dit moment niet aan particulieren.

 

Levertijd

We willen uw bestelling zo snel mogelijk bij u bezorgen. Wanneer het artikel direct leverbaar is (en dit is bijna altijd het geval), ontvangt u het binnen drie werkdagen na betaling. Wij proberen het echter nog dezelfde dag te versturen zodat u het de volgende dag in huis hebt. De aangegeven levertijden zijn indicatief en overschrijding ervan geeft de klant geen recht op vergoeding van schade. Levering vindt plaats op het door u aangegeven adres.

 

Veilige betaalmethoden

Bestellen op deze website is helemaal veilig. Naast onze 100% garantie, geven we bijvoorbeeld nooit uw gegevens aan anderen. Betalingen geschieden via beveiligde verbinding en u kiest zelf hoe u wilt betalen:
- Makkelijk en veilig via uw eigen bank (met iDEAL)

- Via gestuurde factuur

 

Ruilen of retourneren

U kunt het bestelde artikel binnen acht dagen na levering retourneren. Het poststempel is bepalend.

De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Retouren worden alleen geaccepteerd als de goederen op dezelfde manier verpakt zijn als hoe ze zijn verstuurd. Dus inclusief onbeschreven hangtags en in de nette plastic zakjes.

 

Ging er iets mis?

Mocht het gebeuren dat wij een onjuist of beschadigd artikel hebben geleverd, dan dient u ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te stellen, uiterlijk binnen 10 dagen. . Heeft u een klacht? Laat het ons dan weten! Stuur een e-mail naar info@cbcompanybv.nl, o.v.v. Klacht.

 

Prijzen

Alle vermelde prijzen op de webstie zijn uitgedrukt in euro’s, exclusief omzetbelasting. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Gewijzigde prijswijzigingen hebben geen invloed op de lopende orders, tenzij wettelijke maatregelen aanleiding geven tot verhoging.

 

Copyright

Het is verboden zonder schriftelijke toestemming teksten en/of beeldmateriaal over te nemen, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij juridische stappen ondernemen. Alle rechten zijn voorbehouden.

 

Overmacht

CB Company BV hoeft verplichtingen tegenover de klant niet na te komen als zij gehinderd is door overmacht. Zij heeft het recht om de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. CB Company BV zal u dit schriftelijk meedelen en is in geval van overmacht niet verplicht tot het uitkeren van enige schadevergoeding. Onder overmacht wordt verstaan iedere tekortkoming welke niet aan CB Company BV kan worden toegerekend, omdat zij niet te wijten is aan haar schuld en noch krachtens de wet.